De Dominee

Grand Cafe De Dominee ligt aan de Markt in Oldenzaal. De Markt is het culinaire hart van de stad. Vele restaurants, cafe’s en lunchrooms, en in de zomer is het één groot terras.

De Dominee is een stijlvol maar ook hip restaurant en erg gezellig. Een uitgebreide kaart voor zowel lunch als diner, daarnaast een heerlijk maandmenu.

De stroper

Het pannenkoekenhoes De Stroper ligt dichtbij de B & B. Kwaliteit en service staan hier al jaren voorop. De gerechten worden op ambachtelijke wijze volgens eigen traditioneel recept gemaakt. Alle ingredienten zijn natuurlijk vers, zoals het hoort.

De molen van Bels

Bij de watermolen van Bels kun je nog ouderwets genieten van allerlei gerechten. Al generaties lang worden gasten hier persoonlijk bediend. De locatie is geweldig gelegen in het mooiste stukje van Twente.

Florilympha

In het vlak bij gelegen natuurgebied “het Lutterzand” ligt Restaurant & Buitenplaats Florilympha. Een eigenwijze menukaart, de voorliefde voor streekeigen producten en een gezellige inrichting. Het Lutterzand is een prachtig natuurgebied. De Dinkel slingert zich onverstoord door zandverstuivingen, heide, naaldbossen en jeneverbessen.

De Oude Apotheek

De Oude Apotheek is een uniek restaurant in Losser. Het historische pand, ‘Het Teylershuis’, biedt u het rustieke decor voor een geweldige avond. Gezeten aan de unieke schouw met haardvuur vergeet u al snel de beslommeringen van de dag en staat ons team klaar u een onvergetelijke avond te bezorgen.
De kaart biedt u een uitgebreid scala aan gerechten en natuurlijk zijn er de seizoensspecialiteiten.

Ook zijn er verrassingsmenu’s van 4, 5 of 7 gangen.

De Bloemenbeek

Landhuishotel de Bloemenbeek ligt ook vlak bij Erve Veldboer. Het restaurant is al jaren in bezit van een Michelin-ster! Er is keuze uit diverse à la carte gerechten, maar ook uit dagelijks samengestelde menu’s. Hierbij worden veel streekeigen producten gebruikt.

De wijnkelder is vermaard!

Landgoed de Wilmersberg

Vlak bij Erve Veldboer ligt Landgoed de Wilmersberg. Dit hotel-restaurant heeft één van de mooiste terrassen van Nederland, je hebt er een prachtig uitzicht over de stuwwal richting Oldenzaal. Van origine is het een buitenverblijf van de Twentse textielfamilie Blijdenstein.
Ook vegetariërs kunnen hun hart ophalen in het restaurant!