Onze accommodatie voldoet aan de kwaliteitseisen van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Wij zijn daarbij ingedeeld in de categorie 4 tulpen en voldoen daarmee aan de volgende kwalificatie:
“Een Bed & Breakfast in de categorie met vier tulpen heeft een uitstekende kwaliteit, met veel voorzieningen en een zeer goede service. Het interieur van het bed & breakfast is luxe en aan het exterieur is veel zorg besteed”.

In het uitgebreide beoordelingsrapport staat vermeld:

De vrij nieuwe accommodatie Erve Veldboer in Oldenzaal ligt op een prachtige plek tegen de bebouwing van deze stad aan, met directe toegang tot de uitgestrekte natuur en weiden van Twente. De gastheer heeft zichtbaar plezier in zijn taak en wil het de gasten voor 100% naar de zin maken. Dat is al direct voelbaar bij de hartelijke ontvangst en zal tijdens het gehele verblijf duidelijk voelbaar blijven. Aan alles is gedacht in dit mooie bijgebouw van het huis van de eigenaren. De inrichting is met zorg bedacht en smaakvol en met kwaliteit uitgevoerd. De gastheer denkt prettig mee bij het buitenprogramma en voor ons stelde hij zelfs een fietsroute samen die helemaal aansloot bij onze wensen. Wat is Twente mooi!

De twee paarden in de eigen weide en stal achter het huis geven de gast een bijzonder decor, dat samen met de fijne binnenruimte, de ligging, de verzorging en behulpzaamheid, aan de gasten een optimaal vakantiegevoel geeft.