Algemene informatie

1Hoe vinden wij B & B Erve Veldboer?
Wanneer u contact aantikt in de zoekbalk bovenaan op de homesite, ziet u op de site onderaan een plattegrond van Twente. Hierin treft u ons adres aan met het woordje route. Wanneer u dit aanklikt, kunt u via Google maps de gewenste route naar onze B & B uitkiezen.
2Welke faciliteiten heeft B & B Erve Veldboer?
Een uitgebreide omschrijving vindt u bij accommodatie in de zoekbalk bovenaan. Mocht u verdere vragen hebben, kunt u ons altijd bellen en/of mailen.
3Wat voor ontbijt is er bij Erve Veldboer?
Het ontbijt bestaat uit o.a. eieren (gekookt of gebakken), melk, yoghurt, magarine, roomboter, vleeswaren, kaas, eigen gemaakte jam, ontbijtgranen, vers fruit, verse jus dórange, Twentse krentenwegge en verse broodjes. Koffie en thee staat standaard in de kamer. Mocht u speciale dieetwensen hebben, laat het ons vooral even weten!
4Hoe wordt het ontbijt geserveerd?
In een gezellige mand wordt het ontbijt persoonlijk gebracht op het van te voren met u afgesproken tijdstip. Indien u voor 8.15 uur wilt ontbijten, plaatsen wij het ontbijt een avond van te voren in de koelkast. Wilt u dit a.u.b. vooraf even aangeven
5Kunnen we onze fietsen veilig stallen bij jullie?
Speciaal voor fieters hebben wij een aparte overkapping gemaakt. E bikes kunnen daar opgeladen worden. Ook is het mogelijk de fietsen veilig te bevestigen aan een slot.
6Zijn huisdieren toegestaan?
Helaas zijn huisdieren niet toegestaan in de B & B.
7Mag er in de B & B gerookt worden?
Helaas mag er niet gerookt worden in de B & B.
8Welke extra maatregelen gelden voor de gezondheid en veiligheid?
Wij houden ons aan de geldende landelijke en regionale richtlijnen. Bij aanvang van uw verblijf informeren wij u hierover zo goed als mogelijk.
9Geldt een minimum aantal nachten en welke annuleringsvoorwaarden worden gehanteerd?
De kamer is te boeken voor minimaal 2 nachten. Gratis annuleren is mogelijk tot 1 dag voor uw aankomstdatum. Bij annulering 1 dag van te voren worden de volledige kosten in rekening gebracht.
10Hoeveel kost het verblijf en hoe verloopt de betaling?
Voor 2 personen geldt vanaf 1 januari 2024 een prijs van 105 euro per nacht (inclusief ontbijt en toeristenbelasting). Voor 1 persoon rekenen wij 95 euro (inclusief ontbijt en toeristenbelasting). Wij vragen u om voorafgaande aan uw verblijf de betaling over te maken naar ons bankrekeningnummer. Dit nummer krijgt u van ons bij de definitieve bevestiging.
11Welk privacy- en cookiebeleid heeft de B & B?
Voor ons beleid verwijzen wij graag naar onze homepagina onderaan. Hier kunt u het beleid aanklikken. Mocht u hierover vragen hebben, horen wij dit graag.

Accommodatie

1Hoe laat kan ik inchecken bij de B & B?
Inchecken is mogelijk vanaf 15.00 uur. Graag horen wij van te voren even op welk tijdstip u verwacht aan te komen.
2Tot hoe laat is uitchecken mogelijk?
Uitchecken kan tot uiterlijk 10.30 uur.
3Zijn aparte dekbedden beschikbaar?
De tweepersoons boxspring wordt standaard met twee dekbedden (zomer en winter) opgemaakt.
4Kan een kinderbedje worden bijgeplaatst?
Op verzoek is dit mogelijk.
5Kan er gekookt worden in de B & B?
Er kan niet gekookt worden. Wel is het mogelijk een maaltijd op te warmen in een magnetron, die aanwezig is.
6Is er air conditioning aanwezig in de B & B?
Deze is niet aanwezig. De kamer is echter heerlijk koel, mede doordat het huis deels onder bomen staat. Op verzoek kan een waaier in de B & B geplaatst worden.
7Is er voldoende parkeergelegenheid bij de B & B?
Ja, aan de zijkant is een eigen parkeerplaats beschikbaar. Deze wordt met een bordje aangegeven. Bij het oprijden van ons perceel kunt u zonder problemen over het witte draad rijden. Dit is aangebracht voor onze hond.