Fiets- en wandelroutes

Rondom onze B&B, middenin de bosrijke omgeving van Twente, zijn een aantal prachtige plekjes te vinden om heerlijk tot rust te komen. Hier kunt u genieten van het prachtige groen van de bossen, weilanden, heuvels en uitgestrekte heidevelden. De aantrekkelijke omgeving kent een rijke historie en is zeer geliefd bij fietsers en wandelaars.

We hebben een aantal mooie fiets- en wandelroutes voor u klaar liggen in de B&B. We vinden het daarbij erg leuk om u te adviseren.

Een aantal handige links staan hieronder vast vermeld:

Visittwente.nl

Mooisteroutes.nl

Fietsnetwerk.nl

Overwandelengesproken.blogspot.com

Routenetwerkentwente.nl

Mountainbiken

Noord Oost Twente is bijzonder geschikt om te mountainbiken! De routes gaan langs de stuwwal uit de ijstijd, slingerend langs de oevers van de Dinkel, door de uitgestrekte bossen en als je wilt de grens over, naar Bad Bentheim of zelfs naar het Teutoburger Wald.

Moutainbikes zijn op verschillende plekken te huur. Wij denken graag even mee waar u dit het beste kunt doen.

Outdoor-activiteiten

In Noord Oost Twente en net over de grens in Bad Bentheim zijn volop mogelijkheden voor stoere activiteiten! Kanoën, boogschieten, abseilen van het kasteel in Bad Bentheim, Tokkelen in een verlaten steengroeve, etc.

Een absolute aanrader is de kanotocht op de Dinkel in september en de eerste helft van oktober!

Kijk op Twente.cool voor alle mogelijkheden!

Golfen

Opvallend gastvrij en bijzonder mooi: Golfbaan Het Rijk van Sybrook heeft alles waar Twente trots op is.
De volwassen 27-holes golfbaan ligt op een oud landgoed in een bosrijk gebied. Verschillende holes bieden uitzicht op een typisch Twents coulisselandschap terwijl andere omsloten worden door prachtige bospercelen.

In de baan zijn uitdagende waterpartijen geïntegreerd die geregeld in uw spel komen en iedere golfronde tot een beleving maken. De volgroeide rododendrons vormen een lust voor het oog in bloeitijd. Vanuit het gezellige clubhuis heeft u een mooi uitzicht op de golfbaan en de schitterende natuur.

Sybrook ligt 7 kilometer van de B&B.